AVLYST. 15-16 August: NM Masters i Follo

AVLYST. 15-16 August: NM Masters i Follo


Arrangør: Road Safety
Påmeldingsfrist: 09.08.2020 16:00

Tid


Kommuneoverlegen i Indre Østfold kommune har lagt ned forbud mot å arrangere NM i Masters tempo og fellesstart som skulle gå gjennom kommunen kommende helg. NM master landevei er derfor avlyst.

Bakgrunnen er strenge smitteverntiltak i kommunen etter mange tilfeller av Covid 19-smitte den siste tiden. Blant disse er alle idrettsarrangement.

- Det er sterkt beklagelig både for alle deltakerne og for arrangørene fra Follo SK og IF Frøy at mesterskapet må avlyses på så kort varsel. Vi har likevel full forståelse for dette, sier Jørn Michalsen, som er leder i Mastersutvalget i Norges Cykleforbund.

Oskar Kleven, leder i Follo SK og rittleder for NM fellesstart synes det er leit at det ikke blir noen sykkelfest kommende helg.
- Follos SK har lagt ned et stort arbeid for å få til et godt ritt i henhold til de nasjonale retningslinjene for smitteverntiltak. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med smittevernlegen i Nordre Follo. Det er synd at arrangementet blir avlyst, verst er det for alle masterssyklistene som hadde sett fram til rittet, sier han.

- Det er blitt vurdert om temporittet kunne vært kortet ned slik at det ikke gikk inn i Indre Østfold kommune og likevel bli arrangert. Av flere grunner ble dette funnet som en lite gunstig løsning, blant annet fordi mange syklister neppe ville kommet bare for tempoen, og at NM-vinnerne derfor ikke ville blitt kåret på et godt nok sportslig grunnlag, sier Jørn Michalsen.

 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Road Safety